Vacatures

Als groeiende en ambitieuze onderneming zijn wij altijd op zoek naar talent wat bij ons past. Als medewerker, maar ook als stagiaire of om invulling te geven aan een afstudeeropdracht. Ook als je op zoek bent naar een leerwerkplek ben je bij ons aan het goede adres.

De 10 redenen om bij Combinex te solliciteren:

  1. Keuze om 4 of 5 dagen per week te werken
 2. Keuze voor een 36- of 40-urige werkweek
 3. Werken in de Hoeksche Waard betekent geen files naar R’dam
 4. Sociale werkgever die zich steeds verder ontwikkelt en groeit
 5. Eigen Combinex Academy voor een snelle ontwikkeling 
 6. Een persoonlijke buddy/coach voor elke nieuwe medewerker
 7. Elke dag staat er een gedekte lunchtafel klaar
 8. De fruitschaal wordt elke dag gevuld met vers fruit
 9. Elke kwartaal een gezellige en boeiende bijeenkomst
10. En natuurlijk werken er heel veel leuke collega's!

 

Wij staan open voor iedereen die onze ambitie deelt en zich hiervoor wil inzetten. Leeftijd is hierbij geen issue.

Wil jij meebouwen aan ons succes? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie voorzien van een CV. Voor overige vragen stuur dan een mail naar hrm@combinex.nl.

 

Werken bij Combinex 

Onze werknemers zijn de sleutel tot ons succes. Combinex werkt daarom doorlopend aan de ontwikkeling van werknemers als individu en het team als geheel. 

Wie wij zijn is verankerd in onze beloftes: Ontzorgen, Betrouwbaar en Sociaal. Ook medewerkers mogen rekenen op deze beloftes.
 

Ontzorgen [#1/3]
Ontzorgen

Wij zorgen ervoor dat jij jouw werk goed kunt uitvoeren. Bijvoorbeeld door veel aandacht te besteden aan automatisering die het werk makkelijker maakt.

Betrouwbaar [#2/3]
Betrouwbaar

Bij Combinex weet je waar je aan toe bent. Wij zijn een financieel gezonde organisatie met een groei ambitie. Er is daardoor voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens periodieke gesprekken met jouw leidinggevende is veel ruimte voor het bespreken van jouw eigen ambities.

Sociaal [#3/3]
Sociaal

Combinex heeft oog voor de omgeving en dus ook voor werknemers. Wij bieden graag kansen aan jongeren, maar ook ervaren oudere werknemers. De gezamenlijke lunch en regelmatige activiteiten van de personeelsvereniging dragen bij aan teamgeest. Wij ondersteunen veel verenigingen en goede doelen. Zo zijn wij logistiek partner van Voedselbanken Nederland.

Jouw collega’s 

Jelle

Planner Charters

“Tijdens mijn opleiding Transport en Logistiek hield de directeur van Combinex een lezing over zijn bedrijf. Hier werd ik zo enthousiast over, dat ik na mijn opleiding gesolliciteerd heb en ben aangenomen bij Combinex. Ik werk er nu ruim vijf jaar en heb nog geen dag spijt gehad. De arbeidsomstandigheden zijn goed en ik heb leuke collega’s. Bovendien is het een ambitieus groeiend bedrijf wat goed bij mij past. Combinex past perfect bij mij.”

 

Tim

Finance & IT

“Ik had al eerder contact gehad met Combinex. Arie Troost belde mij een tijdje later over een vacature die volgens hem bij mij paste. Leuk dat hij aan mij dacht!

Voor mij is diversiteit in het werk erg belangrijk. Door de verschillende onderdelen in mijn functie is geen dag hetzelfde. Het is een leuk en enthousiast team met jonge collega’s. Daarnaast blijft Combinex innoveren. Nieuwe systemen, nieuwe uitdagingen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen Combinex, wat ik erg belangrijk vind. Zo blijft het werk altijd aantrekkelijk!”

Jasper

Acquisitie

“Ik ken Arie al meer dan 10 jaar. Toen hij met Combinex begon kreeg ik de gelegenheid om het avontuur met hem aan te gaan. In de startfase werden alle werkzaamheden, zowel de operationele - als de administratieve zaken, verdeeld onder de werknemers. Door de groei van het bedrijf had ik de gelegenheid mee te groeien. Combinex werkt niet alleen voor het resultaat, maar heeft ook oog voor de samenleving. Combinex blijft groeien en ik blijf meegroeien."