Vacatures

Als groeiende en ambitieuze onderneming zijn wij altijd op zoek naar talent wat bij ons past. Als medewerker, maar ook als stagiaire of om invulling te geven aan een afstudeeropdracht. Ook als je op zoek bent naar een leerwerkplek ben je bij ons aan het goede adres. 

Wij staan open voor iedereen die onze ambitie deelt en zich hiervoor wil inzetten. Leeftijd is hierbij geen issue.

Wil jij meebouwen aan ons succes? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie voorzien van een CV en motivatiebrief.

 

Werken bij Combinex 

Onze werknemers zijn de sleutel tot ons succes. Combinex werkt daarom doorlopend aan de ontwikkeling van werknemers als individu en het team als geheel. 

Wie wij zijn is verankerd in onze beloftes: Ontzorgen, Betrouwbaar en Sociaal. Ook medewerkers mogen rekenen op deze beloftes.
 

Ontzorgen [#1/3]
Ontzorgen

Wij zorgen ervoor dat jij jouw werk goed kunt uitvoeren. Bijvoorbeeld door veel aandacht te besteden aan automatisering die het werk makkelijker maakt.

Betrouwbaar [#2/3]
Betrouwbaar

Bij Combinex weet je waar je aan toe bent. Wij zijn een financieel gezonde organisatie met een groei ambitie. Er is daardoor voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens periodieke gesprekken met jouw leidinggevende is veel ruimte voor het bespreken van jouw eigen ambities.

Sociaal [#3/3]
Sociaal

Combinex heeft oog voor de omgeving en dus ook voor werknemers. Wij bieden graag kansen aan jongeren, maar ook ervaren oudere werknemers. De gezamenlijke lunch en regelmatige activiteiten van de personeelsvereniging dragen bij aan teamgeest. Wij ondersteunen veel verenigingen en goede doelen. Zo zijn wij logistiek partner van Voedselbanken Nederland.

Jouw collega’s 

Jelle

Planner en Expediteur Zuid Duitsland

“Tijdens mijn opleiding Transport en Logistiek hield de directeur van Combinex een lezing over zijn bedrijf. Hier werd ik zo enthousiast over, dat ik na mijn opleiding gesolliciteerd heb en ben aangenomen bij Combinex. Ik werk er nu drie jaar en heb nog geen dag spijt gehad. De arbeidsomstandigheden zijn goed en ik heb leuke collega’s. Bovendien is het een ambitieus groeiend bedrijf wat goed bij mij past. Combinex past perfect bij mij.”

 

Tim

Administratie, Emballage, kwaliteit en ICT

“Ik had al eerder contact gehad met Combinex. Arie Troost belde mij een tijdje later over een vacature die volgens hem bij mij paste. Leuk dat hij aan mij dacht!

Voor mij is diversiteit in het werk erg belangrijk. Door de verschillende onderdelen in mijn functie is geen dag hetzelfde. Het is een leuk en enthousiast team met jonge collega’s. Daarnaast blijft Combinex innoveren. Nieuwe systemen, nieuwe uitdagingen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen Combinex, wat ik erg belangrijk vind. Zo blijft het werk altijd aantrekkelijk!”

Eduard

Manager Acquisitie

“Ik ken Arie al meer dan 10 jaar. Toen hij met Combinex begon kreeg ik de gelegenheid om het avontuur met hem aan te gaan. In de startfase werden alle werkzaamheden, zowel de operationele - als de administratieve zaken, verdeeld onder de werknemers. Door de groei van het bedrijf had ik de gelegenheid mee te groeien. Combinex werkt niet alleen voor het resultaat, maar heeft ook oog voor de samenleving. We zijn bijvoorbeeld logistiek partner van Voedselbanken Nederland. Ik ben betrokken bij het opzetten hiervan en daar ben ik trots op.

Combinex blijft groeien en ik blijf meegroeien."

 

Joop

Relatiebeheerder Duitsland export

“Ik ben 62 en al sinds 1976 actief in transport. Toen ik in november 2014 uiteindelijk toch door omstandigheden zonder baan kwam te zitten vroeg ik mij af wie mij, met mijn leeftijd, aan zou nemen. Ik heb gebeld naar Combinex. Arie kijkt niet naar leeftijd en opleiding, maar naar ervaring en persoonlijkheid. Dat respecteer ik.  

Ik heb het enorm naar mijn zin bij Combinex. Ook de jongere medewerkers hebben mij echt in de groep opgenomen.  Dit is een bedrijf waar je wordt gewaardeerd als je staat voor het werk. Leeftijd is geen issue.”