Informatie aanvragen

HRM meewerkstage (mbo 3/4 niveau)Wie is Combinex?

Combinex is een transport- en expeditiebedrijf dat voor haar klanten de meeste optimale vervoersoplossing zoekt. Dit doen wij op basis van een scherp budget en efficiënte planning. Combinex heeft een groot netwerk aan professionele vervoerders in heel Europa. Door een jarenlange samenwerking is er een betrouwbare logistieke keten ontstaan. Het belang van de klant staat altijd voorop. Sinds de start in juni 2006 is Combinex zeer hard gegroeid. Vandaag de dag bestaat de Combinex groep uit:

 

  • Combinex dry goods B.V.

  • Combinex fresh & frozen B.V.

  • Combinex Polska Sp. z o.o

 

Wat biedt Combinex?

Tijdens je stage maak je kennis en werk je mee met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied HRM. Een van de hoofdtaken is het digitaliseren en up to date maken van de personeelsdossiers.

Daarnaast krijg tijdens je stage de mogelijkheid om met Combinex mee te denken en initiatieven te tonen. Ook leer je efficiënt te werken in de dynamische transportwereld. Uiteraard word je goed begeleid.

 

Wie zoeken wij?

Ben jij enthousiast, leergierig, zelfstandig en kan je out of the box denken, dan zijn wij op zoek naar jou. Daarnaast heb je mbo- 3/4 denkniveau en houd je van hard werken.

 

Interesse?

Upload je CV en motivatie via deze link http://www.combinex.eu/carriere/stage-request/.
Vermeld ook even de periode waarin je beschikbaar bent.

Wij kijken uit naar jouw interesse in ons bedrijf!