Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex breidt eigen tautliner-trailerpark uit.

Vandaag is de 10e Krone trailer van een serie van tien trailers afgeleverd aan Combinex bij de Krone fabriek in Werlte in Duitsland.

Garantie bieden aan de opdrachtgevers
Combinex heeft in 2018 een order van 10 Krone geplaatst, die vanaf januari 2019 zijn afgeleverd met een optie om in de loop van 2019 nog eens 15 trailers aan Combinex te leveren. Het doel is dat eind 2019 het eigen trailerpark is uitgebreid naar 50 trailers.

Om in te spelen op de huidige marktomstandigheden en om een gegarandeerde capaciteit garantie te kunnen bieden aan de opdrachtgevers, heeft Combinex besloten om met een uitgebreid eigen trailerpark in te gaan zetten. Hiermee verwacht Combinex haar service aan de opdrachtgevers naar een hoger niveau te kunnen brengen.

De trailers voldoen aan de jongste wetgeving met betrekking tot ladingszekeringen en zijn allen voorzien van de modernste telematica systemen.


Combinex financieel gezond
Combinex is een internationale logistieke dienstverlener, die in 12,5 jaar gegroeid is naar één van de succesvolste logistieke dienstverleners, waarbij MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel staat met een financieel bijzonder gezonde basis.

Met 90+ bekwame werknemers is Combinex actief op de droge – en geconditioneerde goederen markt. Deze medewerkers regelen dagelijks ruim 450 transporten per dag. Naast de forwarding afdeling, wordt hiervoor gebruik gemaakt van een 150-tal vaste charters die onder de regie van de Combinex Planning rijden. Dat aantal verwacht men in 2019 te verhogen naar 200 auto’s onder vaste regie.


Toekomst
Gezien de toekomstplannen van Combinex voor de komende jaren, is binnen Combinex permanent behoefte aan uitbreiding van het vaste charterbestand en/of samenwerking met transportondernemers, die samen met Combinex op langere termijn de volgende stappen willen nemen. Heeft u interesse in een samenwerking?  Neem dan contact op met Jack Noordermeer; manager Transport & Polen.

Binnen deze groep worden zowel forwarding- als transportactiviteiten uitgevoerd en hiervoor wordt gebruik gemaakt van een enorm netwerk van vervoerders. Sinds de start in juni 2006 is Combinex zeer hard gegroeid.