Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Kögel trailers voor Combinex

Combinex neemt dit jaar 50 Kögel Cargo’s en 2 Kögel Cool - PurFerro quality koeltrailers in bedrijf. Wij verzorgen het vervoer van deelpartijen, complete ladingen (FTL) binnen Europa. Combinex heeft bewust gekozen voor de Kögel trailer om de goede standaarduitrusting en de grote mogelijkheid van individualisering van de opleggers. 

Kögel Cool - PurFerro 
Om het lawaai bij het laad- en losproces te minimaliseren zijn de Kögel koelers standaard uitgerust met een geluidsarme aluminium vloer. De aluminium vloer bij de premium-koeltrailers zorgt voor verbeterde hygiëne en eenvoudige reiniging. Bovendien voorkomen de bodemkuipen het binnendringen van vocht wat de levensduur en de rendabiliteit van de opleggers aanzienlijk verhoogt. De HACCP-vereisten (Hazard Analysis and Critical Control Point) voor het garanderen van de gezondheid van de consument met betrekking tot temperatuurgecontroleerd transporteren van levensmiddelen in het internationale goederenvervoer worden natuurlijk nageleefd. Ook voldoen de koeltrailers aan de ATP-FRC-vereisten.

Kögel Telematics

De schuifzeilopleggers en de koeltrailers zijn bovendien uitgerust met Kögel Telematics. Dankzij het telematicapakket BasicTrailer, dat de services PosControl, TrailerControl en EBSControl combineert, verzendt de Kögel telematicamodule voor trailers in de Kögel Cargo opleggers gegevens zoals de positie in realtime, de koppelingsstatus en de EBS-gegevens naar het Kögel Telematics webportaal. Het telematicapakket CoolTrailer van de Cool – PurFerro quality koeltrailers stelt via de TempControl service ook gegevens zoals de ruimtetemperatuur, de bedrijfsmodus van het koelaggregaat en ingestelde setpoints beschikbaar.

Lees meer over de Kögel Combinex trailers op: http://bit.do/CombinexTrailers