Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Keurmerk Transport & Logistiek verlengd!

Afgelopen week ontvingen wij het mooie nieuws dat na een succesvolle audit ons Keurmerk Transport & Logistiek is verlengd tot 1-12-2022. De audit wordt uitgevoerd door een onafhankelijke instantie in opdracht van TLN (Transport en Logistiek Nederland). Deze instantie heeft Combinex op verschillende vlakken beoordeeld.


Keurmerk Transport & Logistiek
Aan de basis van het Keurmerk Transport & Logistiek staat het bekende managementmodel van het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK). Dit model is een stappenplan gericht op de voortdurende verbetering van de bedrijfsvoering. De omgeving van bedrijven is voortdurend in beweging waardoor ondernemers steeds moeten reageren op veranderende eisen. Met het certificaat van het Keurmerk Transport & Logistiek kunnen bedrijven aantonen dat ze voldoen aan de eisen die het reglement stelt. De onderwerpen Milieu, Veiligheid en goed Ondernemerschap (MVO) komen nadrukkelijk terug in het reglement. Zo stelt het keurmerk bijvoorbeeld eisen aan veiligheidscultuur en brandstof/CO2-registratie.

Het Keurmerk Transport & Logistiek is hét keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Wij zijn bijzonder trots dat wij als Combinex dit keurmerk mogen (blijven) voeren.