Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex wint TLN Ondernemersprijs 2016

Tijdens het jaarcongres van TLN zijn wij uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2016 in de categorie middelgrote bedrijven. Eduard van den Hout, manager (BU) Fresh & Frozen en Peter van der Sluijs, manager (BU) Duitsland, namen de prijs in ontvangst uit handen van Walther Ploos van Amstel, Lector aan de Hogeschool van Amsterdam, zakenman en columnist.

De Ondernemersprijs Transport en Logistiek is binnen de sector een prestigieuze prijs waarmee TLN ondernemers stimuleert om continue aandacht te schenken aan kwaliteitsverbetering, professionalisering en innovatie in de sector. De Ondernemersprijs Transport en Logistiek had dit jaar als speciaal jaarthema ‘1 + 1 = 3’. Het is inmiddels de derde keer dat Combinex finalist is. Wat de andere keren niet lukte, is dit jaar toch wel gelukt. Een bekroning op het harde werken van alle Combinex medewerkers.

Juryrapport

Volgens de jury is Combinex B.V. een bedrijf dat goed nadenkt over het juiste voor de klant te doen en dat Combinex een specifieke aanpak heeft, waarbij zij als midden- en kleinbedrijf samenwerken met MKB-verladers, waardoor beiden partijen groeien.  Ook waardeerde de jury de gemotiveerde werknemers, die alle hoop hadden de TLN Ondernemersprijs dit jaar te winnen. Door deze aanpak heeft de jury besloten om Combinex B.V. uit te roepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2016 in de categorie Middelgroot.

Externe audit

Per categorie: klein, middelgroot en groot waren drie bedrijven genomineerd. Om de uiteindelijke winnaars te bepalen, heeft TLN de instantie Dekra als onafhankelijke certificatie-instelling ingeschakeld om de bedrijfsbeoordelingen te verzorgen. Combinex B.V. is door de Dekra bezocht en getoetst aan de hand van het managementmodel van het INK-instituut en een beoordeling op het jaarthema ‘1 + 1 = 3’. Bij Combinex werd dit al snel uitgebreid naar 1 + 1 = 5’.

Prijsuitreiking

Bij de prijsuitreiking spraken Eduard van den Hout en Peter van der Sluijs een dankwoord uit aan alle mensen die voor Combinex aan het werk zijn: medewerkers, klanten, charters, vervoerders en alle overige leveranciers. Combinex is een betrouwbare partner voor zowel klanten als vervoerder. Dit uit zich door o.a. een snelle betalingstermijn. Wij hopen hiermee een voorbeeld te zijn voor andere opdrachtgevers. We hebben oog voor onze omgeving en vinden het belangrijk om ook iets terug te doen voor de maatschappij. Zo starten we binnenkort met een samenwerking met Voedselbanken Nederland. Ook hier willen we samenwerken met vervoerders die zich ook willen inzetten voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Vervoerders die mee willen werken kunnen zich bij Combinex aanmelden.

“Uiteraard zijn we enorm blij met deze prachtige prijs en wij willen dan ook graag iedereen bedanken die een grote of kleine bijdrage aan ons succes heeft geleverd – en daar schaar ik ook onze trouwe klanten onder. We gaan door met onze ambitie te groeien zonder verlies van kwaliteit of service.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eduard van den Hout (T:+31 6 30952538, E: e.vandenhout@combinex.nl) of Peter van der Sluijs (T: +31(0)6-53573069, E: p.vandersluijs@combinex.nl)