Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex bekroond tot Best Managed Company 2015

Combinex behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Combinex deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Combinex.

Waardevol

De directeur van Combinex, Arie Troost, geeft aan dat het programma zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf: “De feedback die we van Deloitte en ING kregen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst.‘’ Arie Troost is trots dat Combinex de titel Best Managed Company 2015 mag dragen: ‘’Wij zijn enorm blij met deze prachtige prijs en we gaan door met onze ambitie te groeien zonder verlies van kwaliteit of service.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Op de volgende website vindt u een overzicht van de winnaars.

Neem voor meer informatie contact op met dhr. Arie Troost.
a.troost@combinex.nl
+31(0)186 667166