Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Monitor Logistiek en Goederenvervoer bevestigt behoefte aan bundeling lading

Het Nederlandse goederenvervoer zit in de lift! Maar om de groei op te kunnen vangen is een bundeling van goederenstromen en hogere beladingsgraad van vrachtwagens nodig. Dat blijkt uit de monitor Logistiek en Goederenvervoer van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, die op 1 juli 2015 werd gepubliceerd. Combinex herkent de signalen van het ministerie.

Meer vrachtauto’s inzetten om groei op te vangen is niet de oplossing. Dit leidt tot meer uitstoot van schadelijke stoffen en congestie. Daarnaast ontstaat hardere concurrentie tussen vervoerders en een niet gelijkwaardige relatie tussen opdrachtgever en vervoerder. Het efficiënter organiseren van ladingstromen moet daarom gepaard gaan met een eerlijke en transparante houding van alle partijen in de logistieke keten.

Combinex houdt zich al sinds 2006 bezig met het efficiënt organiseren van wegvervoer. Daarnaast creëren wij een sterke en betrouwbare keten door een persoonlijke en gelijkwaardige relatie met zowel klanten als vervoerders. Met een sociale bedrijfsvoering, waarin oog is voor de omgeving, partners en medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van der Sluijs (+31(0)6-53573069, sales@combinex.nl)