Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex nominatie Hoeksche Pluim

Combinex is genomineerd voor “De Hoeksche Pluim”!

Uit een selectie van ruim 50 bedrijven die zijn aangemeld op grond van 'puur ondernemerschap' heeft Combinex met nog 2 andere bedrijven de finaleplaats behaald.

Een deskundige jury heeft uit alle inzendingen vijf kanshebbers gekozen. Na een bedrijfsbezoek bleven er uiteindelijk drie over. Op donderdag 30 maart 2017 kiest het publiek op een feestelijke bijeenkomst bij Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord de uiteindelijke winnaar.

De Hoeksche Pluim is een tweejaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de ‘Ondernemersvereniging Hoeksche Waard’ (OHW). De Pluim wordt uitgereikt ter stimulering van bedrijvigheid in de Hoeksche Waard.

Transportbedrijf Combinex Dry Goods BV uit Oud-Beijerland, bandengroothandel TTI Tyre Trading International BV uit Numansdorp en Van der Ham Optometristen BV uit Oud-Beijerland zijn in de race voor de Hoeksche Pluim 2017. Dat heeft de jury van deze felbegeerde ondernemersprijs bekend gemaakt na een bedrijfsbezoek aan de top vijf van bedrijven die waren gekozen op basis van 'puur ondernemerschap'.

,,En puur ondernemerschap hebben we zeker bij alle vijf de bedrijven terug gezien,'' zegt Vera Pieters, juryvoorzitter bij de Hoeksche Pluim. ,,Het is altijd weer bijzonder om een kijkje in de keuken te nemen, te ontdekken wat de Hoeksche Waard allemaal in huis heeft en de passie te zien waarmee ondernemers hun bedrijf runnen. Dat maakt het extra moeilijk om een top 3 te kiezen, maar de jury heeft unaniem voor deze bedrijven gekozen.'' 

Presentatie van de Top 3 Hoeksche Pluim aan de pers

“Met deze prijs zet je de medewerkers in het zonnetje. Dat geeft een gevoel van trots.'' Het waren mooie woorden die Sander Ros onlangs had voor de drie genomineerden voor de Hoeksche Pluim 2017. De drie bedrijven kwamen bij Architectenbureau RoosRos in Oud-Beijerland, de winnaar van 2015, bij elkaar om zich te presenteren aan de pers.

De presentatie was een mooi opwarmertje voor de feestelijke finale van deze verkiezing bij Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord.

De trots op Combinex was voor manager Peter van der Sluijs reden om de nominatie van een collega bedrijf uit de Hoeksche Waard door te zetten en ons bedrijf definitief aan te melden voor de Hoeksche Pluim 2017. “Trots op het snelgroeiende bedrijf dat ruim 10 jaar geleden heel klein is begonnen en waar nu 83 personeelsleden werken die zich bezig houden met handel en transport in Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Benelux' en waar de 3 beloftes: Ontzorgen -  Betrouwbaar - Sociaal ook echt gestalte krijgen”, verhaald Van der Sluijs over het bedrijf van directeur Arie Troost. Onze werknemers zijn de sleutel tot ons succes. Combinex werkt daarom doorlopend aan de ontwikkeling van werknemers als individu en het team als geheel. Wie wij zijn is verankerd in deze beloftes en zowel onze klanten, vervoerders als onze medewerkers mogen rekenen op deze beloftes.

Het uitgebreide verhaal van de drie finalisten komt op 30 maart aan de orde tijdens een feestelijke OHW-bijeenkomst bij Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord.

Dan wordt van de finalisten een bedrijfsfilm vertoond en zal presentator Lennart de Pee hen interviewen en krijgen zij alle drie de gelegenheid hun bedrijf te presenteren aan een publiek van collega-ondernemers. Daarna zullen deze collega ondernemers hun stem uitbrengen waarna de uiteindelijke winnaar van dé Ondernemersprijs van de Hoeksche Waard bekend wordt.