Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex net geen winnaar van de Hoeksche Pluim 2017

Na een zenuwslopende avond is donderdag bekend geworden dat Combinex net naast de prestigieuze prijs “De Hoeksche Pluim 2017” heeft gegrepen.

Voorafgaand aan deze bijzondere avond waren directeur Arie Troost en manager Peter van der Sluijs vrij ontspannen maar naarmate de week vorderde, werd de spanning wel voelbaar. De afgelopen maanden is tenslotte met veel energie naar deze avond toegewerkt.

In totaal hebben ruim  50 bedrijven uit de Hoeksche Waard zich aangemeld. Dit jaar was het onderwerp “Puur Ondernemerschap”. De aangeboden  aanmeldformulieren zijn uiteindelijk kritisch beoordeeld door een jury, ondernemers uit de Hoeksche Waard, die uiteindelijk een selectie hebben gemaakt van 5 bedrijven die genomineerd werden voor deze prestigieuze prijs. Deze 5 bedrijven hebben zich kunnen onderscheiden op verschillende vlakken.

Op 15 februari zijn de bedrijven bezocht door de jury die de moeilijke taak kregen om uiteindelijk 3 bedrijven aan te wijzen als finalist. Zij hebben bij alle bedrijven “Puur ondernemerschap” kunnen constateren. Uiteindelijk zijn ze unaniem tot de top 3 gekomen t.w. T.T.I. uit Numansdorp, Van der Hams Optometristen uit Oud-Beijerland en Combinex B.V. uit Oud-Beijerland.

Op donderdag 30 maart mochten de drie bedrijven zich voorstellen aan de ondernemers uit de Hoeksche Waard die met grote getale aanwezig waren. In het mooie pand van Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord, werd het programma door dagvoorzitter Lennard de Pee aan elkaar gepraat.  Hij stelde een aantal kritische vragen aan de vertegenwoordigers van de 3 finalisten. Daarnaast hadden de aanwezigen ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Uiteindelijk mocht men  door middel van stembriefjes hun stem inleveren. Naast deze stemmen had de jury ook een stem.

Nadat alle stemmen waren geteld, werd uiteindelijk door de voorzitster Vera Pieters TTI Tyre Trading International als winnaar naar voren geroepen. Zij benadrukte dat de top 3 zeer dicht bij elkaar zat. Ondanks dat Combinex niet tot winnaar werd gehuldigd, hebben de 25 aanwezige medewerkers van Combinex toch een hele gezellige avond gehad. “De betrokkenheid van de medewerkers wordt hiermee wel weer bevestigd” gaf Arie na afloop aan.

Wij wensen de winnaar veel succes de komende 2 jaar waarbij zij de Hoeksche Pluim zullen promoten in de Hoeksche Waard.