Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex spreidt zijn vleugels uit over CEE

Sinds april 2018 heeft  Combinex een nieuwe vestiging “Combinex Polska Sp. z o.o.” in Gdynia, Polen. Naast de huidige vestigingen in Oud – en Zuid Beijerland is dit de 3e Combinex vestiging binnen de groep.

Tri- City regio
Gdynia ligt in het noorden van Polen, direct aan de Baltische kust. De stad is een onderdeel van de snelgroeiende Tri- City regio in Polen, bestaande uit Gdynia, Sopot en Gdansk. Een combinatie van factoren, zoals groei van de zeehavens in Gdynia en Gdansk, groot aanbod van jonge, hoogopgeleide mensen, goede spoor- en wegverbindingen maakt deze regio tot draaischijf voor zowel het Baltische deel als Centraal en Oost-Europa.

Om aan de steeds grotere vraag van de bestaande opdrachtgevers te kunnen voldoen en zich nog beter op de behoeften en ontwikkelingen van de bestaande en nieuwe opdrachtgevers in de CEE – markt te kunnen richten, wil Combinex dicht bij haar klanten aanwezig te zijn. Daarom is het besluit genomen om een vestiging in Gdynia te openen.

Combinex financieel gezond
Combinex is een internationale logistieke dienstverlener, die binnen 10 jaar gegroeid is naar een van de snelst groeiende en succesvolste logistieke dienstverleners, waarbij MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel staat met een financieel bijzonder gezonde basis.

Met 100+ bekwame werknemers is Combinex actief op de droge – en geconditioneerde goederen markt. Deze medewerkers regelen dagelijks ruim 450 transporten per dag. Naast de forwarding afdeling, wordt hiervoor gebruik gemaakt van een 120-tal vaste charters die onder de regie van de Combinex Planning rijden.

Toekomst
De Combinex groep bestaat op dit moment uit:
Combinex dry goods B.V.
Combinex fresh & frozen B.V.
Combinex Polska Sp. z o. o.

Binnen deze groep worden zowel forwarding- als transportactiviteiten uitgevoerd en hiervoor wordt gebruik gemaakt van een enorm netwerk van vervoerders.
Gezien de toekomstplannen van Combinex voor de komende jaren, is binnen Combinex permanent behoefte aan uitbreiding van het vaste charterbestand en/of samenwerking met transportondernemers, die samen met Combinex op langere termijn de volgende stappen willen nemen.

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op!