Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex ondersteunt Voedselbank Hoeksche Waard

Samen voor de voedselbank!

Sinds enige dagen rijdt de koelwagen van Voedselbank Hoeksche Waard in zijn nieuwe gedaante op het eiland rond. Als eerste valt het roze hart met de twee handen aan de zijkant van de bus op. Samen voor de Voedselbank. Geen loze kreet in dit geval.

Lincks Personal Recruitment en Combinex, hebben zich voor minimaal 1 jaar verbonden aan Voedselbank Hoeksche Waard. Zowel Mireille Prooi van Lincks Personal Recruitment alsook Arie Troost van ons bedrijf Combinex twijfelden geen moment toen ze de noodoproep tot sponsoring in deze krant zagen staan. Beiden zijn heel erg betrokken bij de Voedselbank, en dragen graag hun steentje bij aan een liefdevollere samenleving. 'Het is toch niet meer van deze tijd dat mensen honger moeten hebben', aldus Mireille en Arie.

Met deze sponsoring zijn de kosten om deze auto te laten rijden helemaal afgedekt.
Het mooie hiervan is dat de Voedselbank zo minder zorgen heeft, en zich nog meer kan richten op het uitdelen van eten aan gezinnen in de Hoeksche Waard die dit echt nodig hebben. Helaas is er nog steeds armoede op ons eiland de Hoeksche Waard.

Gert-Jan Onnink, Bestuursvoorzitter van Voedselbank Hoeksche Waard, is ontzettend blij met Linkcs en Combinex. Hij hoopt dat andere bedrijven dit mooie voorbeeld zullen volgen. 'We zijn met de Voedselbank heel goed op weg, maar hopen ook andere bedrijven warm te maken om ons te steunen. Om de Voedselbank draaiend te houden is er, helaas, elk jaar veel meer geld nodig als dat er aan subsidie binnenkomt.'


Wilt u ook helpen? Eric l’Abee, bedrijvencontactpersoon van de Voedselbank staat u heel graag te woord. Voor meer informatie: http://www.voedselbankhoekschewaard.nl