Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex laat zich zien langs de voetbalvelden

Combinex laat zich zien op de voetbalvelden!

Na de winsterstop is Combinex heel nadrukkelijk aanwezig op nóg drie voetbalvelden in de Hoeksche Waard door meterslange bordsponsoring langs de velden.
Zowel FC Binnenmaas, NSVV en VV Strijen kunnen de komende drie jaar rekenen op een financiële sponsorondersteuning van Combinex.

Arie Troost: “Wij leveren graag een positieve bijdrage aan de omgeving en dat doe ik door het sponsoren van verenigingen en evenementen. Het aangaan van een overeenkomst met deze clubs doe ik omdat ik de lokale sport een warm hart toedraag. Veel van onze medewerkers zijn fanatieke sporters in de Hoeksche Waard en een groot deel daarvan bij de voetbalverenigingen.”

Combinex is al jaren sponsor van ZBVH, waar medewerker Jasper Nootenboom in de selectie speelt en ook is Combinex hoofdsponsor van het 1e elftal van SHO waar Tim Kooiman in het 2e elftal speelt. Bij FC Binnenmaas voetbalt medewerker Kevin Kuijer in het selectie-elftal en hetzelfde geldt voor Colin van den Berg bij VV Strijen.

Arie Troost: “Sponsoring biedt de mogelijkheid om onze naamsbekendheid onder scholieren en toekomstige werknemers te vergoten. Wij staan bekend als een goede werkgever en werken in de Hoeksche Waard betekent geen files naar Rotterdam.”

Combinex is een snelgroeiend logistieke dienstverlener en is sterk in het efficiënt organiseren van wegvervoer  voor zowel verpakte droge-, gekoelde- als diepgevroren goederen door heel Europa. De 100 medewerkers regelen dagelijks ruim 450 transporten. Naast de forwarding afdeling, wordt hiervoor ook gebruik gemaakt van ruim 150 vaste charters die onder de regie van Combinex Planning rijden.

Sinds kort heeft Combinex ook een eigen trailerpark. In december is de eerste vervoerder gaan rijden met een Combinex trailer en in het jaar 2019 volgen er meer.

De Combinex Group bestaat uit:
Combinex dry goods b.v.
Combinex fresh & frozen b.v.
Combinex Polska Sp. z.o.o.

Combinex kijkt uit naar een jarenlange samenwerking met de nieuwe voetbalverenigingen.