Informatie aanvragen

Nieuwsberichten Blijf op de hoogte van Combinex en onze visie op transport en logistiek

Combinex genomineerd voor Ondernemersprijs Transport en Logistiek

Wij zijn er trots op dat Combinex is genomineerd voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2016. De nominatie werd op 22 oktober bekend gemaakt tijdens op de Bedrijfsauto RAI tijdens het Congres van Nieuwsblad Transport.

Naast het ondernemerschap wordt dit jaar aandacht besteed aan het thema 1+1=3. Dat betekent dat er aanvullend wordt gekeken naar bijvoorbeeld samenwerking.

1+1=5 door sociaal ondernemerschap

Het thema is Combinex op het lijf geschreven. Het is onze ambitie om een betrouwbare partner te zijn voor zowel klanten als vervoerders. Vervoerders zorgen voor kwalitatief hoogwaardig vervoer, Combinex voor het verhogen van de beladingsgraad. Vervoerders mogen rekenen op openheid en transparantie en een snelle betalingstermijn. De gelijkwaardige relatie zorgt voor een efficiënte en betrouwbare keten voor onze klanten. Daarnaast werken wij met oog voor onze omgeving. CO2 besparing zit in de kern van ons bedrijf en wij zijn maatschappelijk betrokken bij verenigingen. Op dit moment wordt gewerkt aan een landelijk samenwerking met Voedselbanken Nederland. De ambitie van Combinex gaat verder dan 1+1=3. Door de unieke samenwerking met klanten en vervoerders en de maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt 1+1 5! 

De bekendmaking vindt plaats op het jaarcongres van TLN op 21 november 2015.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eduard van den Hout +31(0)6-30952538, e.vandenhout@combinex.nl)