Informatie aanvragen

 

Betrouwbaar vervoer met zorg voor voedselveiligheid

Regelmatig verschijnen er berichten in de krant over voedselveiligheid. Consumenten moeten kunnen vertrouwen op veilig voedsel. Wij begrijpen dat, wat met zorg is geproduceerd, met zorg moet worden vervoerd. Betrouwbaarheid is hierbij van essentieel belang.

De vervoerspartners van Combinex Fresh & Frozen beschikken over een HACCP certificaat of de hygiënecode “Code voor hygiënisch werken bij transport, opslag en distributie van levensmiddelen” van TLN en EVO. 

Vanaf mei 2015 beschikt Combinex Fresh en Frozen over het ISO22000 certificaat om aan te tonen dat zij een belangrijk onderdeel zijn van de keten. Doordat processen in kaart zijn gebracht is zeer snel inzichtelijk wanneer er afwijkingen zijn. Als er afwijkingen zijn geconstateerd, kan er snel worden gehandeld om zo te voorkomen dat bijvoorbeeld de voedselveiligheid in gevaar komt.

Desondanks zijn wij het proces continue aan het verbeteren doordat er externe en interne audits worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er continue kwaliteitscontroles en indien nodig zullen er corrigerende maatregelen zijn. Op die manier kan het managementsysteem continue actueel worden gehouden.

Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat uw goederen op tijd worden opgehaald en/of geleverd. De periodieke rapportages over de vervoersprestaties zorgen voor een continu verbeterproces. Met een telefoontje beschikt u over het beste vervoer voor een scherpe prijs.

Regel uw koel- en vriesvervoer met een druk op de knop

Landen